Torque te lasă să accesezi Bing pe ceas cu o mișcare din încheietură

Torque te lasă să accesezi Bing pe ceas cu o mișcare din încheietură

Torque este o nouă aplicație pentru Android Wear prin care poți accesa Bing cu o simplă mișcare și a fost creată, dintre toate companiile, chiar de Microsoft.

android wear

De parcă nu era destul de ușor să intri într-un asistent personal inteligent, Microsoft s-a decis să simplifice și mai mult procesul. Compania din Redmond, Washington, a creat astfel o aplicație pentru Android Wear care îți permite să accesezi motorul de căutare printr-o simplă mișcare din încheietură.

Despre care motor de căutare credeți că este vorba totuși? Da, ați ghicit, Microsoft a înlocuit Google cu Bing, o mișcare ce era de așteptat. Sunt multe elemente interesante la Torque. Este rapid, este simplu de folosit și te scutește de la a spune în continuu ”OK Google” în public. S-ar putea dovedi foarte util mai ales în mediile mai zgomotoase, în care dispozitivul purtabil nu va recunoaște ceea ce îi spuneți. Folosiți-l exclusiv însă, și s-ar putea să ajungeți să experimentați dureri de încheietură în viitorul apropiat.

Mai este de asemena și faptul că aplicația nu răspunde întotdeauna. Utilizatorii au raportat chiar situații în care aplicația nu răspunde la gesturi, cel mai probabil un bug legat de sistemul de operare sau de modelul de smartwatch folosit. Alții, în schimb, au declanșat Torque din greșeală făcând niște gesturi pe care le întâlnim zi de zi.

Cu bune, cu rele, este de apreciat faptul că Microsoft a reușit să treacă peste rivalitatea uriașă cu Microsoft și să creeze o aplicație pentru Android Wear. Conform celor de la Microsoft, Torque ” reprezintă cultura în dezvoltare a Microsoft în care experimentarea este încurajată, eșecul este o opțiune, aplicațiile nu țin cont de platformă și transferul acestora către utilizatori pentru revizuire este vital pentru a ști ce va funcționa și ce nu va funcționa”. Să sperăm că Microsoft va continua pe acest drum în viitor. Pentru moment puteți descărca Torque de pe Google Play Store, iar mai jos aveți un demo pentru a vedea cum funcționează Torque.