28 oct. 2014 | 17:18

Top aplicații PLAYTECH: Cum să ai cele mai bune poze și cum găsești rutele transportului public

VIDEO
Top aplicații PLAYTECH: Cum să ai cele mai bune poze și cum găsești rutele transportului public

Top aplicații octombrie din emisiunea PLAYTECH este o rubrică numai bună de găsit titluri vechi sau titluri noi, dar interesante. De data aceasta am ales trei, un joc și alte două aplicații mai mult utilitare.

top aplicatii playtech

Top aplicații PLAYTECH din emisiunea de duminică a inclus următoarele titluri: The Boxtrolls: Slide ‘N’ Sneak, un joc creat și lansat în același timp cu filmul omonim de animație, VSCO Cam, o aplicație foarte bună pentru a-ți procesa pozele înainte de a le încărca pe Instagram, Facebook sau alte platforme, și Transport Urban, care te ajută să nu te pierzi în București.

Top aplicații – The Boxtrolls

Boxtrollii sunt niște creaturi imaginate de RED Games, divizie a RED Interactive Agency, care locuiesc în subteran și oamenii cred că ei fură copii și îi mănâncă. În fapt, boxtrollii sunt mecanici, ingineri și foarte fricoși. Se ascund de oameni și evită gardieni care vor să îi bage la închisoare.

Jocul nu este prea complex, dar este simplu și eficient pentru o distracție de câteva ore. Este în stilul jocului celebru Mario, iar tu trebuie să depășești niște obstacole, să te ferești de gardieni și să culegi diverse obiecte care, cândva în viitor, te vor ajuta. Jocul este creat după imaginea filmului și asta se vede în muzică și în grafică.

Aplicația este disponibilă în Play Store aici și în App Store aici.

boxtrolls

Top aplicații – VSCO Cam

Există filtre de Instagram și există filtrele cu adevărat bune și captivante din VSCO. Este poate cel mai puternic software de procesare foto care există pe Android și iOS, dispune de o colecție foarte bună de filtre care imită textura filmului fotografic și este disponibilă gratuit pentru cele două platforme. Filtrele costă însă.

Din VSCO poți distribui imaginea pe Instagram, Facebook, Twitter sau alte aplicații, ori o poți trimite pe mail și salva în galeria foto. Dacă ești pasionat de pozele vintage, de texturile filmului foto și vrei să poți procesa mult mai bine pozele pe care le realizezi înainte de a le încărca online, VSCO este cea mai bună. Mai mult, există și partea socială VSCO Grid, unde poți pune poze și dacă echipa le găsește bune le promovează pe site.

Aplicația este disponibilă în Play Store aici și în App Store aici.

vsco

Top aplicații – Transport Urban

Transport Urban este un planificator de rute pentru transportul public din București prin RATB și Metrorex, din Brașov prin RATBv, din Constanța prin RATC, din Cluj-Napoca prin RATUC, din Iași prin RATP, din Ploiești prin RATP și din Timișoara prin RATT. Urmează orașele Alba Iulia (STP), Craiova (RAT) și Sibiu (TurSib). Aplicația a fost dezvoltată de studenți români care nu găseau mereu cele mai potrivite rute, iar acum leagă toate traseele, inclusiv aplicația de chemat un taxi.

Fie că ești student, turist sau localnic, Transport Urban este aplicația care te poate ajuta să îți găsești drumul sau să îți planifici cu succes un traseu. Ai hartă, stații, indicații și timpul estimativ în care ai ajunge la destinație.

Aplicația este disponibilă în Play Store aici și în App Store aici.

transport urban

Înregistrarea integrală a emisiunii este disponibilă mai jos.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele