Toate schimbările Windows Phone 8.1 din noul update

Toate schimbările Windows Phone 8.1 din noul update

Windows Phone 8.1 a început să fie livrat către posesorii de telefoane Nokia în ultimele săptămâni, iar câteva caracteristici noi aduce Windows Phone mai aproape de celelate sisteme de operare.  Vi le arătăm în cadrul unui singur grafic ușor de înțeles. 

Windows Phone cu Cortana

Blogul bandwitdthblog.com a realizat un infografic în care pune la un singur loc toate schimbările aduse de Windows Phone 8.1 și noul update care va fi instalat pe majoritatea telefoanelor în următoarele câteva săptămâni.

Windows Phone 8.1 e o actualizare mare pentru platforma mobilă a Microsoft, iar primul update minor nu vine decât cu mici funcționalități. Suportul pentru foldere va fi una dintre cele mai mari noutăți. Astfel, vei putea trage un live tile peste altul pentru a le grupa. La fel cum se întâmplă pe Android și iOS vei putea face pe Windows Phone 8.1 cu Update 1.

Pe lista de noutăți se mai numără suportul pentru ecrane cu rezoluția de 1.280×800 pixeli, care încorporează butoane software de navigare și este extinsă rezoluția 1.280×768 pixeli pentru dispozitive cu ecrane de 7 inci. Microsoft a implementat și un live tile pentru magazinul cu aplicații și Voice over LTE (VoLTE) pentru conversații de mai bună calitate. Conform The Verge, Microsoft a finalizat munca la WP8.1 Update 1, dar trimiterea către dezvoltatori se va derula cândva în august.

Puteți vedea infograficul mai jos.

 

Citește și: