Tastatura Ginger ajunge și pe iOS

Tastatura Ginger ajunge și pe iOS

Ginger, pentru cei care nu au auzit încă acest nume, este un software ce permite corecția erorilor gramaticale și de exprimare.

Ginger-iOS

De astăzi, Ginger este disponibil pe iOS ca și aplicație dedicată, pe Android fiind disponibilă de ceva timp. Ginger a plecat de la un software online care prin intermediul browser-ului permitea corectarea expresiilor în limba engleză.

Odată cu iOS 8 Apple permite acum utilizatorilor de iPhone și iPad să instaleze alte programe dedicate pentru tastatura virtuală a dispozitivului, variante ca SwiftKey, pe care îl folosesc personal pe Android și îmi ușurează infinit de mult scrisul pe telefon, și Flesky.

Programul nu este perfect, nu prea există așa ceva. Poate nu o să se prindă la orice greșeală pe care o faci însă e suficient de bun încât să îți îmbunătățeascp limbajul de conversație în limba engleză.

Aplicația este gratuită pentru cei interesați să învețe mai bine limba internațională sau pentru a corecta micile greșeli pe care le facem zilnic. Puteți accesa magazinul de aplicații iTuness App Store pentru dispozitivele Apple și Google Play pentru cei care dispun de un smartphone sau o tabletă cu Android. ca alternativă, amintesc și SwiftKey sau Flesky, acestea două folosindu-se mai mult de mailurile trimise și interacțiunea pe social media pentru a alcătui un vocabular.

Citește și:
Etichete: