Studiu: Cadoul preferat de Valentine’s Day este iPad

Studiu: Cadoul preferat de Valentine’s Day este iPad

Cu doar câteva zile până la Valentine’s Day, este bine de ştiut că, potrivit unui studiu, iPad-ul se pare că este cadoul ideal.apple iPad-Valentine's-Day

Pe 14 februarie va avea loc o nouă sărbătoare importată cu mare entuziasm, în urmă cu câţiva ani, din Occident. Este vorba de Valentine’s Day – Ziua Îndrăgostiților. Pentru că cei mai mulţi dintre noi stau în dilemă când vine vorba de achiziţionarea unui cadou pentru persoana iubită, e bine de ştiut că există câteva studii pentru asta.

Cel mai recent dintre ele a avut loc în urmă cu câteva zile în Marea Britanie şi pleacă de la premisa că aveţi o sumă destul de generoasă pentru a achiziţiona un cadou persoanei iubite. A fost realizat pe un eşantion de 1000 de adulţi prin intermediul site-ului Play.com şi scoate la iveală faptul că britanicii, dacă nu cumva simţim cu toţii la fel, nu mai sunt la fel de încântaţi de cadouri clasice. Cel mai râvnit cadou anul acesta se pare că este un .

Dacă nu vreţi să trăiţi cu impresia că ne-am deformat efectiv când vine vorba de cadouri, este suficient să vă uitaţi pe locul al doilea în acelaşi clasament pentru a vedea banalele flori, urmate pe locul al treilea de bijuterii. Pe următoarele locuri apar din nou electronice. Pe patru figurează generic un laptop, iar poziţia a cincea este ocupată de cea mai nouă consolă a celor de la Sony, PlayStation 4.

Pentru a avea o idee mai bună vizavi de dominaţia iPad-ului în acest studiu, trebuie să aveţi în vedere că unul din cinci adulţi peste 55 de ani îşi doreşte o tabletă Apple, în timp ce majoritatea tinerilor cu vârste între 18-24 de ani preferă… florile. Bineînțeles, iPad-urile pot fi oricând conectate la televizoare pentru a viziona chiar și peisaje cu flori. 🙂

Citește și: