Statistic, Apple continuă să fie ,cel mai cool brand”

Statistic, Apple continuă să fie ,cel mai cool brand

Un nou studiu desfăşurat anual de cei de la CoolBrands a confirmat recent că Apple este pentru al treilea an consecutiv .

apple-logo-coolest brand

Ca în fiecare an, cei de la CoolBrands au publicat o listă cu , top în care Apple ocupă pentru al treilea an consecutiv prima poziţie. În acelaşi clasament, pe următoarele poziţii, se găsesc branduri precum Aston Martin, Nike, Google, YouTube, Chanel şi altele. Pentru obţinerea listei au votat 2000 de consumatori la care s-au adăugat 37 de persoane considerate influente, cu statut de formator de opinie.

Pe lista criteriilor care au contat în obţinerea titlului s-au aflat atât stilul emanat de acel brand, cât şi nivelul de inovaţie, originalitatea, autenticitatea, unicitatea şi nivelul de dorinţă pe care îl generează. Având în vedere că Apple continuă să fie un fenomen de cultură populară, nu ar trebui să vină ca o surpriză obţinerea primei poziţii în clasament.

,,Lansarea iPhone 6 a mers bine. Înainte de asta, mulţi comentatori şi-au ridicat întrebări dacă Apple nu cumva şi-a pierdut farmecul, dar se pare că nu este cazul. Am văzut multe branduri care au redevenit relevante anul acesta. Este însă foarte dificil pentru alte branduri să răzbească, e ca o uşă de sticlă.” Stephen Cheliotis, preşedinetele consiliului CoolBrands, şi-a exprimat şi el acordul vizavi de ordinea clasamentului de anul acesta.

Citește și: