Sony PlayStation 4 va primi o actualizare care schimbă ideea jocului în multiplayer

Sony PlayStation 4 va primi o actualizare care schimbă ideea jocului în multiplayer

Sony pregătește o actualizare pentru PlayStation 4 pentru data de 28 octombrie. Cea mai importantă funcționalitate este jocul în comun cu prietenii care n-au neapărat acel joc.

sony ps4 update

Vestea nu e nouă, prin august a început Sony să vorbească despre „Share Play“, dar pe 28 octombrie ar trebui să vedem implementată această funcționalitate. Ideea este că prietenii tăi pot să nu aibă jocul pe care vrei să îl jucați, dar se folosesc de consola ta și Internet pentru a-l accesa, scrie TechCrunch.

Pe lângă Share Play, Sony PS4 cu actualizarea de la finalul acestei luni va putea reda muzică în formatele MP3, MP4, MP4A și 3GP de pe un stick USB în timp ce joci un joc, iar posesorii de un așa gadget vor dispune și de o aplicație YouTube. Revenind la Share Play, vestea frumoasă s-ar putea să vină cu câteva limitări, cum ar fi să nu poți juca decât 60 de minute încontinuu, apoi să începi altă sesiune.

Pentru cei interesați, PlayStation 4 este și o consolă portabilă, dar nu Sony. Această creaţie poartă numele de PlayBook 4 şi, cu toate că nu are autonomie proprie pentru a fi portabilă până la capăt, o conexiune la priză reprezintă unicul detaliu de care aveţi nevoie pentru a iniţia o sesiune de gaming. Având în vedere că în pachet este inclus şi un display full HD rabatabil de 22 de inci, rezultatul nu este nici foarte portabil. Cu toate acestea, arată foarte bine. Este impozant şi îţi transmite, la prima vedere, sentimentul că ar putea fi un dispozitiv de gaming adevărat.

Console video ale momentului: în versiunea albă sau neagră, consola Sony PlayStation 4 a ajuns la un preț rezonabil chiar și în România. La un preț puțin mai mare încă este disponibilă Microsoft Xbox One, dacă nu dorești universul Sony.

Citește și: