Internetul la încheietură: Opera își aduce browser-ul pe ceasul inteligent Samsung Gear S

Internetul la încheietură: Opera își aduce browser-ul pe ceasul inteligent Samsung Gear S

Deşi nu vă doriţi mulţi să navigaţi pe internet de pe ceas, noul Opera Mini face posibilă această activitate pe

smartwatch samsung gear-s-opera

Iniţial, când a început să se vorbească de ceasuri inteligente, acestea aveau ca scop principal transmiterea de notificări către utilizator. În cazuri extraordinare, integrau un microfon şi un difuzor, putând fi utilizate pentru realizarea de apeluri telefonice. Având un ecran ecran atât de mic, nu cred că se aştepta nimeni să poată fi folosite pentru navigat pe internet.

Din fericire, dacă respectiva activitate este pe lista voastră de priorităţi şi vă aflaţi în posesia unui Samsung Gear S, prin intermediul Opera Mini, dobândiţi subit această abilitate. Dacă nu era evident, acesta este primul browser de internet disponibil pe ceasul inteligent Samsung. În cazul în care nu aţi reuşit să ţineţi evidenţa lansărilor de ceasuri din partea Samsung, Gear S este cel mai recent model al companiei şi foloseşte sistemul de operare Tizen, nu .

În ceea ce privește funcționalitatea, nu vă aşteptaţi la ceva revoluţionar. Prin intermediul algoritmului proprietar de compresie a datelor, Opera mini vă permite să navigaţi pe internet prin gadgetul de la încheietură fără a face prea mult trafic. Opera Mini for the Samsung Gear S este numele aplicaţiei pe care o puteţi descărca gratuit din magazinul virtual Samsung Gear Apps.

Citește și: