Noile modele smartphone Huawei, cu procesoare proprii pe 64 de biţi

Noile modele smartphone Huawei, cu procesoare proprii pe 64 de biţi

Deşi un smartphone Huawei nu este prima opţiune când vă gândiţi la un nou telefon cu Android, are planuri mari pentru 2014, inclusiv producţia de SoC-uri proprii.

huawei android prototip

Apple a demonstrat că se câştigă bine din utilizarea propriilor SoC-uri, chiar şi atunci când acestea sunt produse în masă de alţi producători, gen Samsung. Pornind de la această idee, Huawei vrea să lanseze noi aparate anul acesta, cu noi procesoare dezvoltate intern.

La CES anul acesta, a fost anunţat un smartphone Huawei cu o configuraţie decentă şi un potenţial teribil pentru popularitate. Acela purta numele . Pe lângă acel aparat care se va comercializa global, după spusele producătorului, în câteva luni vom vedea o nouă serie de dispozitive high-end cu numele simplu de S. Această clasă de dispozitive va veni pe urma modelelor din clasele P şi D.

Conform zvonurilor, seria S ar trebui să combine perfect performanţa ridicată a terminalelor din seria D şi designul deosebit al celor din clasa P. La interior, ar trebui să ascundă un procesor pe 64 de biţi de frecvenţă necunoscută, 3GB de memorie RAM, 16GB de memorie internă şi o baterie de 3050mAh. În plus, nu este exclus un senzor de captură de 16 megapixeli şi o rezoluţia fantastică a panoului de 2560 x 1440 pixeli.

Grosimea primului aparat Huawei din seria S este de 6,9 milimetri. Din momentul în care ajunge pe piaţă, dispozitivul se va comercializa cu aproximativ 800 de dolari nesubvenţionat.

Citește și: