03 feb. 2014 | 10:10

Samsung reinventează smartphone-urile Galaxy S4 şi S4 mini pentru ruşi

ACTUALITATE
Samsung reinventează smartphone-urile Galaxy S4 şi S4 mini pentru ruşi

Deşi nu au loc prea des astfel de practici, cei de la Samsung se pare că vor să facă impresie în Rusia printr-un altfel de şi S4 mini.

galaxy-s4-mini-black-russia-1

Dacă e să fim sinceri, Galaxy S4 este un telefon vechi, lansat de Samsung în urmă cu aproape un an. Cu toate acestea, respectivul telefon este unul din vârfurile de gamă ale gigantului sud-coreean şi unul dintre terminalele în care are cea mai mare încredere.

Pentru că abia a încheiat nişte contracte importante cu operatori din Rusia şi a început să livreze telefoane în acea zonă a globului, Samsung a decis să celebreze acest eveniment într-un mod special. A relansat două telefoane din portofoliu, S4 şi S4 mini, cu o carcasă integral neagră şi un spate acoperit de aceeaşi piele sintetică popularizată de Galaxy Note 3. În condiţiile în care aceste variante nu vor mai fi comercializate oficial în altă parte, nu este deloc exclus ca ruşii să aprecieze respectivul gest.

Numele metaforic al culorii folosite pe carcasa acestor terminale va fi jet black. În rest, această variaţie de Galaxy S4 GT-i9505 este construită în jurul unui procesor Qualcomm Snapdragon 600 tactat la 1,9 GHz şi a doi GB de memorie RAM. Display-ul este un Full HD de 5 inci şi memoria internă se rezumă la 16GB. Camera principală este de 13 megapixeli, în timp ce sistemul de operare preinstalat este Android 4.2.2. Fratele mai mic, Galaxy S4 mini foloseşte un Qualcomm Snapdragon 400 tactat la 1,7 GHz şi 1,5 GB RAM. Camera principală este de 8 megapixeli, display-ul de 4,3 inci este qHD şi sistemul de operare este acelaşi Jelly Bean 4.2.2. De luna viitoare, ambele gadgeturi vor putea fi achiziţionate în ţara preşedintelui Vladimir Putin.

galaxy-s4-black-russia-1

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele