Samsung Galaxy S4 primește Android 5.0 Lollipop. Acestea vor fi schimbările [VIDEO]

Samsung Galaxy S4 primește Android 5.0 Lollipop. Acestea vor fi schimbările [VIDEO]

Samsung Galaxy S4 primește Android 5.0 Lollipop, știam asta de câteva zile, iar acum avem cea mai bună dovadă: un demo video pentru noul sistem de operare.

Samsung Galaxy S5 vs S4 (6)

Samsung Galaxy S4 este cel mai bun telefon din 2013 al companiei. Acum, deși au trecut cele 18 luni în care producătorii s-ar achita de actualizări, va primi Android 5.0 Lollipop. Interfața păstrează influențele TouchWiz, folosită de Samsung, dar sunt evidente și noutățile aduse de Lollipop. SamMobile are în exclusivitate un ROM cu noua versiune.


Prioritate are Galaxy S5 pentru această versiune de Android, dar pentru toți posesorii de Galaxy S4 există speranță. Totuși, s-ar putea ca cei care folosesc versiunea cu procesor Exynos să primească primii actualizarea. De asemenea, mai sunt cei care au Google Play edition și aceștia, neavând legătură directă cu Samsung, primesc actualizarea de la Google și va fi una lipsită de TouchWiz și modificările aduse de Samsung.

Android 5.0 Lollipop este cea mai mare schimbare adusă acestui sistem de operare în ultimii ani, iar actualizarea nu ține doar de hardware, ci și de optimizarea făcută de companie. Samsung Galaxy S4 a fost lansat la începutul anului 2013 și este disponibil în mai multe versiuni.  Primul a fost cu procesor Snapdragon 600 de la Qualcomm și a urmat un octa-core Exynos produs de Samsung. Cel mai probabil actualizarea va ajunge la utilizatori OTA (over-the-air) la începutul anului viitor). O listă completă este aici pentru toți producătorii.

Sfatul Playtech:  Dacă vrei să îți schimbi telefonul Galaxy S4 și să treci la ceva mai bun de la Samsung, ai Galaxy S5 la un preț foarte bun, ai Galaxy Alpha cu un design premium și ai Galaxy Note 4, cel mai bun pentru dotări, autonomie și design.

samsung galaxy s4 android 5.0 lollipop

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: