Samsung confirmă lansarea lui Galaxy S5

Samsung confirmă lansarea lui Galaxy S5

Executivul Samsung pentru divizia de mobile, a confirmat într-un interviu cu Bloomberg că Galaxy S5 va fi lansat într-un eveniment dedicat după MWC 2014.

Data de Lansare Samsung Galaxy S5

Lee Young Hee, vice-președinte executiv pentru divizia de mobile, a confirmat zvonurile apărute acum puțină vreme, cum că Galaxy S5 va fi lansat în perioada în care se desfășoară MWC 2014. Practic evenimentul dedicat va fi ținut după terminarea târgului, undeva în martie sau Aprilie. Tot atunci producătorul va lansa o nouă versiune de Galaxy Gear, mai subțire, mai elegant și mai performant. Galaxy S5 va fi diferit de Galaxy S4 din punct de vedere al design-ului și va veni cu o altă carcasă decât acesta.

”Mulți sunt fanatici în ceea ce privește ideea de recunoaștere a irisului ca măsură de securitate. Studiem această posibilitate însă nu putem spune că vom avea această tehnologie sau nu, pe Galaxy S5.” Pe lângă aceste informații se discută și existența unui smartphone ce va avea trei ecrane, două dintre ele fiind marginile telefonului ce vor putea afișa notificări vizibile din aproape orice unghi este privit. Cu acest dispozitiv Samsung targetează utilizatorii din mediul business și pe cei care sunt dispuși să plătească mai mult pentru aceste funcții deosebite. Un alt smartphone va fi Galaxy Note 3 neo, o versiune puțin mai ieftină a dispozitivului deja consacrat. La Barcelona vom vedea cu siguranță și alte dispozitive interesante pentru fiecare segment de preț în parte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: