Samsung, Apple, Sony -€“ Cele mai iubite branduri tech în România

, 04 Apr, 16:24

Un top al celor mai iubite mărci de tehnologie plasează, în ordine, Samsung, Apple și Sony pe podiumul preferințelor în România, conform unui studiu realizat de Unlock Market Research pentru revista Biz.

Top branduri IT revista BIZ

Campaniile de marketing, mai agresive în cazul Samsung, mai elegante în cazul Apple, dau rezultate și în ceea ce privește preferințele românilor, cele două mărci tech ocupând primele două poziții în cadrul acestui Top 30 cele mai iubite mărci tech. O surpriză este poate ocupantul locului al treilea, Sony, brand aflat în plină redefinire a portofoliului de produse a€“ a renunțat recent la gamă de PC-uri Vaio și vrea să devină un jucător important în zona de smartphone și tablete.

Următoarele locuri din top 10 cele mai iubite branduri tech sunt ocupate de Google, Microsoft, HP, Facebook, Yahoo, YouTube, Philips.

Iată, mai jos, clasamentul complet:

Studiu TOP branduri tech Romania revista BIZ

Studiul despre cele mai iubite branduri tech, lansat în cadrul evenimentului Tech Intelligence Conference, a constat în 300 de interviuri online, realizate în București, eșantionul cuprinzând bărbați și femei cu vârsta între 18 și 45 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail