S-a confirmat: Titanfall arată mult mai rău pe Xbox One decât pe PC [VIDEO]

S-a confirmat: Titanfall arată mult mai rău pe Xbox One decât pe PC [VIDEO]
Alexandru Puiu
10:15 18.03.2014

Cu toate că o consolă next-gen, precum Xbox One, ar trebui să ne lase cu gura căscată prin grafica din jocuri, pe Xbox One confirmă contrariul.

Titanfall-Xbox-One-vs-PC nvidia

pe Xbox One, acesta este şi unul din motivele pentru care un FPS distribuit de EA Games este dedicat exclusiv PC-urilor şi consolelor Xbox 360 şi Xbox One. Din păcate, se pare că nu arată nici pe departe la fel de bine pe toate, mai ales când vine vorba de consola next-gen a gigantului din Redmond şi clasicele PC-uri.

La aproximativ o săptămână de la lansarea oficială Titanfall, au început deja să apară pe internet clipuri de comparaţie side-by-side cu grafica pe Xbox One şi PC. Chiar dacă nu mă aşteptam la acest deznodământ, este cât se poate de evident că noua consolă a companiei americane vă invită la un compromis major, cel puţin din punct de vedere al performanţei în acest joc. Pornind de la rezoluţia mai mică, 1408 x 792 şi nivelul mai slab de anti-aliasing, Xbox One are un handicap chiar şi în comparaţie cu un desktop mainstream dotat cu un procesor AMD FX six core şi un GPU NVIDIA GTX 760. Cel mai grav este că pe consolă există mai multe momente în care vedem mai puţin de 60 de cadre pe secundă afişate pe ecran, situaţie foarte evidentă din cauza fenomenului de ,,tearing” (rupere a imaginii pe întreaga orizontală a TV-ului).

În urma testului realizat de Eurogamer, creatorii clipului de mai jos, un lucru este sigur. Detaliile Titanfall pe Xbox One care lipsesc nu afectează foarte mult experienţa de joc oferită de consolă, ci mai degrabă scot în evidenţă faptul că un titlu next-gen nu poate fi jucat decât pe PC la nivelul maxim de detalii creat de dezvoltator.

Comentarii
loading...