ReROLL, un joc revoluţionar pentru explorarea întregii lumi [VIDEO]

Deşi pare un concept imposibil, foşi angajaţi lucrează la ReROLL, un joc ce-şi propune să vă ajute să exploraţi virtual întreaga lume.

reroll-an-open-world-survival-rpg-spanning-planet-earth

Ideea este una nemaiîntâlnită. O echipă formată în mare parte din foşti angajaţi Ubisoft, cu jocuri precum sau Far Cry pe CV, lucrează intens la un joc cu numele de ReROLL.

Acesta este un survival action RPG al cărui mediu ambiant nu doar că este inspirat din lumea reală, dar, în timp, îşi propune să oglindească întregul glob pământesc. Pentru acest scop generos sunt folosite drone de mare precizie care captează în permanenţă imagini din diverse colţuri ale lumi, pentru ca ulterior să fie ataşate de modele 3D. Cu alte cuvinte, nu este exclus ca, la finalul proiectului, imagini care vă sunt foarte cunoscute din lumea reală să le revedeţi în joc. În plus, pentru a amplifica sentimentul de autenticitate, vremea din lumea reală se va reflecta în joc, cu toate fenomenele naturale aferente.

Acţiunea jocului, deşi oferă o liberate incredibilă vizavi de modul în care evoluaţi, pleacă de la o premisă foarte simplă. Trebuie să supravieţuiţi într-o lume în care oamenii sunt pe cale de dispariţie din motive necunoscute. Rămâne la latitudinea voastră dacă veţi încerca să vă stabiliţi undeva, realizând ceva similar cu o locuinţă sau, dacă veţi explora în permanenţă locuri noi adunând tot felul de instrumente, unelte, arme şi alimente.

Chiar dacă scurt metrajul de mai jos face o treabă foarte bună în a vă răspunde la cea mai mare parte din întrebările legate de ReROLL, website-ul rerollgame.com/the-game este sursa completă de informaţii.

Alexandru Puiu
15:40 05.02.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video