Reclamă Huawei cu Siri şi un iPhone în prim plan [VIDEO]

Reclamă Huawei cu Siri şi un iPhone în prim plan [VIDEO]

Nouă din zece privitori ar fi convinşi că în imaginea de mai jos este un iPhone cu Siri activat, chiar dacă aceasta e o captură dintr-o reclamă .

Huawei reclama apple siri

Este oficial, metoda de marketing aleasă de cei de la Huawei pentru a-şi promova produsele pe care urmează să le lanseze la MWC m-a bulversat complet.

Ne-am obişnuit în ultimii ani ca reclamele la smartphone-uri şi tablete, cu mici excepţii, să fie din ce în ce mai agresive şi ironice la adresa concurenţei. Deşi nu am fost niciodată de acord cu aceste practici şi ajung să-i apreciez enorm pe cei care încearcă să-şi facă altfel reclamele, Huawei îmi ridică multă semne de întrebare cu materialul video de mai jos.

Aceasta reclamă Huawei a fost creată pentru promovarea produselor ce urmează a fi în Barcelona. Un smartphone performant şi o tabletă care arată foarte bine în imagini, toate se ascund în spatele afirmaţiei ,,Suntem gata să uimim lumea din nou!”. Unde e problema? Gigantul chinez, pentru a-şi promova viitoarele produse, foloseşte un dispozitiv foarte similar cu un iPhone, deşi nu are o gaură de difuzor sau un buton Home. În plus, un asistent virtual cu o voce foarte similară cu Siri ne detaliează gama de produse pe care cei de la Huawei o vor aduce la Mobile World Congress.

Pentru că ironia ieftină nu se putea opri aici, clipul se încheie cu o glumă pe seama Apple şi Samsung, ,,Wow! What are they? FRUIT os SOMESONG? No. They are Huawei.” Incredibil de amuzant…

Pentru a vedea cât de agresive sunt similarităţile dintre ceea ce au făcut cei de la Huawei şi ceea ce face Apple cu fiecare reclamă, captura de mai jos ar trebui să vă lămurească.

iphone_5_siri_options_hero

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: