Printr-o mutare curioasă, Nokia s-a apucat de dezvoltat jocuri [VIDEO]

Printr-o mutare curioasă, Nokia s-a apucat de dezvoltat jocuri [VIDEO]

Modern Mayor sau Primar Modern este numele primului joc creat vreodată de şi este destinat platformei Windows Phone. Da, am ajuns să vorbim de jocuri Nokia, vă vine să credeți?

modern mayor windows phone game Nokia Lumia

Jocurile din familia SimCity au un farmec special. Sunt încărcate de istorie şi idei interesante, chiar dacă lansările recente nu au fost cele mai glorioase.

Încercând să profite de acel model de joc, dar realizându-şi totuşi de la zero propria iteraţie a conceptului, compania finlandeză a lansat zilele trecute Modern Mayor, cee ce ne face acum să vorbim despre jocuri Nokia. Ca mult alte aplicaţii ale Nokia, şi acest joc, cel puţin în prima etapă, este dedicat exclusiv aparatelor care rulează Windows Phone 8 şi poate fi descărcat gratuit din Windows Phone Store.

,,Primarul Modern” introduce jucătorul în funcţia de primar al unui oraş pe cale de dispariţie cu scopul evident de a-l readuce în zilele sale de glorie. Printre scenariile dificile pe care le puteţi urma, se numără construirea de diverse obiective, menţinerea oraşului într-un format curat şi realizarea de donaţii către autorităţile locale pentru a fi mai dure cu răufăcătorii. În cazul în care v-aţi blocat undeva în joc, există un publicist virtual a cărui sarcină principală constă în a vă ajuta să vă atingeţi obiectivele.

Din punctul meu de vedere, un astfel de titlu implică un volum destul de mare de muncă, fapt pentru care nu pot încă să mă obişnuiesc cu faptul că Nokia a intrat deoadată într-un domeniu în care nu avea o ,,plasă de siguranţă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: