Microsoft estimeaza ca Utilizatorii de Windows 8.1 vor cheltui 100 milioane de dolari pe aplicatii

Microsoft estimeaza ca Utilizatorii de Windows 8.1 vor cheltui 100 milioane de dolari pe aplicatii

Microsoft a menționat o serie de cifre preliminare sezonului de sărbători, estimând vânzari de aplicații în valoare de 100 de milioane de dolari până la sfărșitul anului.

Microsoft Windows 8.1 Store

În cadrul sezonului de sărbători, sezon care coincide cu cel de reduceri anual în aproape toate domeniile, Microsoft se așteaptă ca utilizatorii să cheltuiască nu mai putin de 100 de milioane de dolari pe aplicații in Windows Store. O parte a acestui plan este și anunțul companiei cum că va face publice o serie nouă de carduri de reduceri, ce vor putea fi achiziționate din magazinele partenere în perioada imediat următoare.

”Ca rezultat al achiziționării de carduri și programe promoționale pentru Windows Phone 8 și Windows 8.1, ne așteptăm ca utilizatorii să dețină peste 100 milioane de dolari în conturile legate de Windows Store, sume care vor fi cheltuite pe aplicații sau achiziții de tip in-app.” spune Microsoft pe blogul lor.

Microsoft promovează desigur flexibilitatea lui Windows Store, care permite achiziția de programe pentru computere desktop, laptop-uri, tablete și dispozitive mobile, precum și pentru consolele Xbox. Compania a raționalizat plățile către Windows Store pentru a incuraja consumatorii să cumpere mai mult, oferind un procedeu de plată cât mai simplu posibil.

Citește și: