Noutăți de la LG înainte de MWC 2014

Noutăți de la LG înainte de MWC 2014

LG a prezentat astăzi o serie de noutăți la Barcelona, chiar înainte de începerea târgului.

Prezentare LG MWC 2014

LG mizează anul acesta pe o serie de smartphone-uri și phablet-uri foarte performante, produse care îi vor ajuta să își crească bine cota de piață pe acest segment. Unul dintre dispozitivele interesante pe care LG pune mare preț este LG G Flex, un produs interesant și inovator pe care l-am prezentat într-un review detaliat la noi pe site.

Al doilea produs LG la MWC 2014 care a avut un feedback destul de bun din partea presei și a publicului a fost LG G2, pe care l-am revizuit, de asemenea. LG G2 a fost lansat anul trecut în cadrul târgului de tehnologie de la Berlin, IFA 2013.

LG G2 Mini
Foto: Playtech.ro (LG G2 Mini)

LG G2 Mini este frățiorul mai mic al lui G2, un produs lansat astăzi și care, chiar dacă este destinat unei piețe cu un buget mai redus și care nu are cerințe foarte mari la capitolul specificații, este demn de toată lauda.

LG G Pro 2
foto: Playetch.ro (LG G Pro 2)

LG G Pro 2 este, după cum am spus și în preview, un concurent direct pentru Samsung Galaxy Note 3 sau pentru Sony Xperia Z Ultra, un phablet cu o configurație foarte bună ce dispune de o conectivitate LTE și de 3GB memorie RAM.

LG L F70 este cel mai recent model din seria L, precum și LG L90 – două dispozitive care se pretează pentru utilizatorii fără preferințe specifice în ceea ce privește configurația. Terminalele vor apărea la prețuri foarte bune în perioada imediat următoare.

Prezentare LG M James Marshall
Foto: Playtech.ro (James Marshall)

James Marshall are rolul de Head Of Product Marketing în LG Mobile Europe, el a fost cel care ne-a povestit despre noua strategie a companiei LG la MWC 2014.

Telefon LG
Foto: Playtech.ro (Prezentare LG MWC 2014)

Funcția KnockON este modalitatea de ”securizare” a ecranului oferită de producător, în locul PIN-ului clasic sau a pattern-ului pe care îl găsim pe multe alte smartphone-uri. Interesantă modalitatea prin care LG marketează această funcție de activare a ecranului – nu este compania care a introdus-o prima dată, însă se folosește foarte inteligent de capabilitățile funcției.

LG pare că este destul de pregătită anul acesta pentru a ține piept competitorilor săi, cu care nu a mai fost la același nivel de foarte multă vreme. Are dispozitive performante cu configurații puternice, folosește cel mai nou sistem de operare de la Google și plănuiește să lanseze multe alte update-uri și alte dispozitive pe parcursul anului.

Smartphone LG

LG G Flex MWC 2014