Prestigio MultiPhone PAP5507 Duo este un nou Windows Phone dual sim

Prestigio MultiPhone PAP5507 Duo este un nou Windows Phone dual sim

Cu toate că Prestigio MultiPhone PAP5507 Duo nu este un nume foarte simplu, face referire la un nou cu WP8.1.

Prestigio-MultiPhone-PAP5507-DUO

Nu este prima oară când vorbim de compania şi, aproape sigur, nu este nici ultima oară. S-ar putea însă ca acesta să fie primul smartphone cu Windows Phone al respectivului brand. Pentru prima oară, gigantul cu sediul Cipru, cu o gamă de produse foarte variată ce vizează Europa de Est, Orientul Mijlociu şi Africa, a luat în vizor platforma de mobile a Microsoft.

Prestigio MultiPhone PAP5507 Duo, telefonul din imaginea de mai sus, este unul dintre puţinele dispozitive dual SIM cu Windows Phone. Arată bine şi vine preinstalat cu recent lansatul sistem de operare WP8.1. Este construit în jurul unui panou IPS, protejat cu Gorilla Glass 3, cu diagonala de 5 inci şi o rezoluţie nativă 720p. Suportă transfer de date pe HSPA+, are o cameră de 8 megapixeli pe spate şi una frontală de 2 megapixeli. De procesare este responsabilă o combinaţie între un Qualcomm Snapdragon 400 quad core la 1,2 GHz, 1GB de memorie RAM şi 8GB de memorie internă.

În ceea ce priveşte disponibilitatea, începând cu luna iulie, ar trebui să-l puteţi achiziţiona în Rusia şi alte pieţe europene, inclusiv România. Nu se cunoaşte încă un preţ aproximativ pentru el.

Citește și: