Prestigio MultiCenter – un nou dispozitiv care îți face TV-ul Smart

Prestigio MultiCenter – un nou dispozitiv care îți face TV-ul Smart

De când cu febra aceasta a Smart TV-urilor, ne dorim mulți un astfel de aparat inteligent. Problema apare când constatăm că nu avem finanțele necesare pentru a ne și achizitioana unul efectiv. O soluție confortabilă a fost anunțată astăzi de Prestigio. Compania are un nou produs cu Android pentru a transfoma orice TV într-un Smart TV a€“ Prestigio MultiCenter.

Prestigio MultiCenter

Dispozitivul pare că vine cu o utilizare simplă: se conectează la TV printr-o ieșire HDMI, permițând redarea de conținut multimedia de pe Internet și surse externe la calitate Full HD pe un ecran TV (inclusiv cinema online și IPTV).

Gama Prestigio MultiCenter include două dispozitive: MultiCenter Box și MultiCenter Mini, diferite prin dimensiune, porturi USB și conectivitate Bluetooth.

Ambele produse sunt echipate cu procesor dual core ARM Cortex-A9, 1 GB de RAM și au sistem de operare Android 4.2. Memoria internă de 4GB poate fi extinsă până la 32GB cu un card microSD.

Prestigio MultiCenter Box beneficiază de un port LAN, așa încât poate fi folosită o conexiune de Internet prin cablu. Pentru conectarea la televizoare mai vechi, are un port AV, așadar și această problemă a fost prevăzută. Dispozitivul are două porturi USB, fiind compatibil cu diverse periferice – mouse, tastatură, joystick, cameră web, căști, boxe sau alte dispozitive USB.

Ambele produse Prestigio MultiCenter Box și Mini aduc, așa cum am spus, conectare facilă la TV și pot fi sincronizate cu o tabletă sau cu un smartphone. În plus, noul Prestigio MultiCenter poate îndeplini și rol de Wi-Fi hot spot.

În ceea ce privește disponibilitatea și prețul, noile dispozitive Prestigio MultiCenter se găsesc deja în magazine și costă 399 lei – varianta Box și 329 lei -€“ varianta Mini.

Prestigio MultiCenter

Mai jos, specificațiile tehnice:

PRESTIGIO MultiCenter  

Descriere

MultiCenter Mini

MultiCenter Box

CPU ARM Cortex-A9 Dual core 1.5GHz ARM Cortex-A9 Dual core 1.5GHz
GPU Mali 400 Dual core, OpenGL ES1.1 2.0 Mali 400 Dual core, OpenGL ES1.1 2.0
SO Android 4.2.2 Android 4.2.2
RAM 1 GB DDR3 1 GB DDR3
ROM 4 GB 4 GB
HDMI 1 x HDMI 1 x HDMI
USB 1 USB 2.0 (pentru dispozitive externe) 2 USB 2.0(pentru dispozitive externe)
Port AV Nu Da
Port LAN Nu Da
Incarcare 1× mini USB(doar pentru încărcare) Adaptor AC/DC
MicroSD 1 slot până la 32GB 1 slot până la 32GB
Wi-Fi B/g/n B/g/n
Bluetooth 4.0 Nu Da
Miracast Da Da
DLNA Da Da
Conținutul cutiei Telecomandă IR, cablu USB, încărcător, scurt ghid de utilizare, cablu HDMI,  cablu receptor IR Telecomandă IR,  încărcător, scurt ghid de utilizare, cablu HDMI
Dimensiuni 90 x 34 x 16 mm 106 x 106 x 20 mm
Garanție 2 ani 2 ani

 

Citește și: