Playtech.ro a intrat în familia Prima TV

Playtech.ro a intrat în familia Prima TV

Așa cum îi stă bine oricărui proiect care crește, platforma online de publishing Playtech.ro se îndreaptă către o noua etapă de dezvoltare, alături de grupul Prima TV.

Playtech.ro

Potrivit feedback-ului din piață, dar și propriei analize, Playtech.ro a fost platforma de publishing cu cea mai rapidă dezvoltare din mediul IT online independent. Ne-am străduit să avem o strategie de business cât mai bine pusă la punct, cât mai vizibilă, mai clară, mai fluidă. Am încercat să depășim tiparele clasice atât la nivelul conținutului editorial, cât și al comunicării, să realizăm proiecte cât mai out of box. Se pare că într-o mare măsură am și reușit, Playtech.ro a ajuns destul de repede, din poziția sa de proiect independent, în topul publicațiilor IT din România.

Acum a venit momentul unui nou pas, unul mare, zicem noi, pentru că vorbim de continuarea dezvoltării alături de Prima TV și Adevărul. Evident, suntem foarte entuziasmați de această fuziune, cu atât mai mult cu cât simțim că grupul Prima TV este partenerul de business pe care ni l-am dorit și singurul din România cu care am fi fost compatibili. De ce? Ne-au plăcut modelul lor de business și strategia editorială Prima TV & Adevărul, faptul că, într-o piață tabloidă, țin cu dinții de direcția high-quality abordată în primă instanță.

Din partea lor, de asemenea, a existat un sentiment natural de integrare: „Comunicarea cu Playtech.ro a fost încă de la început îndreptată către acest rezultat. Este o platformă care s-a evidențiat printr-o strategie de business, prin proiecte speciale noi față de ce se întâmplă în presa IT, iar cei doi acționari au o viziune de business curajoasă și multe idei care, aplicate, suntem convinși că vor da rezultatoate foarte bune în piața media. Oricum, avem foarte mult de lucru, Playtech.ro are un potențial imens, care trebuie valorificat în toate direcțiile sale.” – Cristian Burci, proprietarul Prima TV.

Da, avem planuri de dezvoltare foarte mari și putem spune că intrarea în Prima TV reprezintă exact ceea ce aveam nevoie, la momentul oportun. Mai este nevoie să precizăm că aceasta este una din dintre puținele tranzacții petrecute în ultimii ani în presa românească digitală și singura din segmentul IT?

Prin proiectele proprii, am încercat să abordăm o direcție inedită de dezvoltare și comunicare și în multe rânduri chiar am anticipat anumite tendințe în zona editorială și social media.

Câteva realizări și premiere Playtech.ro pe piața media IT din România:

– primul eveniment de gaming 3D adresat consumatorilor – Playfest 3D

– prima competiție de video blogging – Vlog IT

– cea mai complexă competiție de aplicații din România și prima organizată de o publicație – Smart IT

– ne-a bucurat și reușita de a fi fost primul partener media oficial al unui mare eveniment internațional de profil, Mobile World Congress

– nu în ultimul rând, suntem onorați și ne mândrim cu faptul că am reușit să atragem parteneri cu viziune, de încredere, dar și cu notorietate pe segmentele pe care activează. Le mulțumim pentru încrederea pe care ne-au acordat-o. Și vouă, cititorilor noștri, vă mulțumim pentru susținere și pentru feedback-ul permanent.

Mai departe, Playtech.ro vizează dezvoltarea unor proiecte inedite pe piața media din România, menținând trendul de platformă locală de referință în zona de publishing IT.

Citește și: