PlayStation Experience: Toate jocurile anunţate la prima conferinţă Sony [VIDEO]

Prin intermediul denumirii de PlayStation Experience, anul acesta, cei de la Sony au decis să-şi construiască prima conferinţă de gaming.

Sony PlayStation Experience

Deşi pe parcursul anului există câteva târguri şi conferinţe importante de gaming în cadrul cărora ne erau servite informaţii despre cele mai noi jocuri din industrie, la finalul lui 2014, cei de la Sony au decis să-şi facă propriul astfel de eveniment.

Zilele trecute anunţat că primul PS One ar fi împlinit în aceste zile 20 de ani, o aniversare foarte importantă pentru brandul PlayStation. În parte pentru a celebra această ocazie şi pentru a ne încânta cu noile titluri ce urmează să le achiziţionăm în următoarele luni, cei de la Sony au organizat în Las Vegas conferinţa Experience. Prima conferinţă de acest gen realizată vreodată, Experienţa PlayStation este modul companiei japoneze de a se lăuda cu o serie de titluri aflate încă în curs de dezvoltare.

Pentru că cele mai multe jocuri anunţate în respectivul context sunt cu adevărat impresionante, mai ales că profită la maxim de hardware-ul din PlayStation 4, mai jos am integrat trailere la fiecare dintre ele. Acestea au fost desprinse de pe canalul de YouTube PlayStation şi, în mod evident, pot fi redate la calitate HD. Printre aceste clipuri veţi vedea secvenţe de gameplay din:  Uncharted 4: A Thief’s End, Street Fighter V, Drawn to Death, Grim Fandango: Remastered, Killing Floor 2, No Man’s Sky, Until Dawn, Fat Princess Adventures, Wattam, Super Time Force Ultra, Final Fantasy 7, Batman Arkham Knight.

La finalul listei veţi vedea un clip foarte drăguţ, cu personajul din LittleBigPlanet în rolul principal, menit să sintetizeze într-un mod inedit întreaga a celor mai atrăgătoare jocuri de PlayStation.

09:01 09.12.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video