Philips Fidelio M2L este prima pereche de căşti cu conector de iPhone 6

Philips Fidelio M2L este prima pereche de căşti cu conector de iPhone 6

Spre deosebire de căştile clasice, M2L este prima pereche de căşti din lume care foloseşte o interfaţă Lightning de iPhone 6.

philips-fidelio-m2l-640x426

Au fost lansate primele căşti din lume care preiau semnal audio necompresat din conectorul proprietar al celor de la Apple prezent în iPhone 5, iPhone 5S, iPad 4, iPad Air şi iPad Mini. Apple a promis în cadrul conferinţei WWDC 2014 că va avea loc acest fenomen, dar cei de la Philips sunt primii care au reuşit să şi aducă ceva de acest gen pe piaţă.

Ca să înţelegeţi mai bine care este farmecul acestui tip de interacţiune dintre un accesoriu audio şi un iDevice, gândiţi-vă că Fidelio M2L scoate din ecuaţie DAC-ul integrat (digital analog converter) al iPhone-ului, pentru ca fluxul audio nestingherit să fie post – procesat la rezoluţie de 24 de biţi prin amplificatorul audio şi DAC-ul din aceste căşti. Tot această pereche de căşti este capabilă de eliminarea posibilelor interferenţe şi a fenomenului de cross-talk. Au o plajă audio foarte mare şi, folosind două drivere din neodymium de 40 de milimetri creează şi o izolare acustică deosebită.

În teorie, cei de la Beats Audio, proaspăt achiziţionaţi de Apple, ar fi trebui să fie primii care intră în această horă a accesoriilor audio „“. În practică, acest detaliu contează foarte puţin, atât timp cât utilizatorii beneficiază de pe urma unor produse calitate.

Noile căşti Philips Fidelio M2L vor fi disponibile în Europa şi America de Nord la 250 de euro, respectiv 300 de dolari. Dacă vă încântă acest model teribil la capitolul design, poate fi achiziţionat şi cu o mufă standard de 3,5 milimetri cu numele de Philips Fidelio M1BT.

Citește și: