Philips surprinde toate tipurile de buget cu Fidelio

Philips surprinde toate tipurile de buget cu Fidelio

Daca dock-urile de iPhone s-au demodat instantaneu odata cu lansarea protocolului AirPlay, era doar o chestiune de timp pana ce producatorii generau un portofoliu intreg de boxe compatibile.

Boxe Philips, Philips

Azi e vorba de Philips, cu ale sale Fidelio SoundSphere. Daca varful de gama DS9800W face concurenta si celei mai scumpe variante de iPad 2 la 800 de dolari, Philips nu a neglijat nici utilizatorii cu un buget mult mai decent pentru investit intr-o pereche de boxe, fie ele si wireless.

DS8800W, urmatorul pe lista, vine cu o nota de plata de 400, un sunet bogat, cuprinzator si un bas extrem de adanc. O alta optiune pot fi un pic mai scumpele DS6800W, ce echivaleaza cu o lovitura a bugetului de 500$.

Pentru cei care vor sa lase deoparte conceptul clasic de boxe, dar vor sa se bucure de functionalitate AirPlay, Philips mai lanseaza DS3881W (330$), cu un sunet la 360 grade, si AD7000W (230$), un sistem extrem de compact si portabil.

Pentru a va da putin timp sa strangeti cureaua, aproape toate modele prezentate in aceste zile la New York vor fi disponibile abia in perioada sarbatorilor de Craciun, anul acesta.

Boxe Philips, Philips

Boxe Philips, Philips

Sursa: Engadget

Citește și: