Ați greșit, editați: aplicația de Skype oferă cea mai utilă funcționalitate

Ați greșit, editați: aplicația de Skype oferă cea mai utilă funcționalitate

Pentru că s-ar putea ca uneori să tastați ceva greșit și să trimiteți mesajul pe Skype, cei de la Microsoft vor să ne ajute să reparăm greşeala.

Skype editare mesaje trimise

şi-a făcut un renume ca fiind un serviciu foarte bun pentru audio conferinţe şi tele conferinţe. În acelaşi timp însă îl puteţi folosi şi ca pe o unealtă de mesagerie instant. Din acest motiv, în teorie, se supune aceloraşi limitări precum alte programe similare.

În practică însă, cei de la Microsoft au lansat zilele trecute un update pentru versiunea de Windows 8.1 de Skype, care vă permite să editaţi mesajele trimise. Ca urmare, indiferent dacă aţi greşit o literă sau aţi scris o propoziţie la nervi, puteţi reveni cu uşurinţă asupra ei, chiar şi după ce aţi apăsat enter pentru ca aceasta să ajungă la destinatar. Este suficient să selectaţi o bucată de text din mesajul trimis şi să o ştergeţi direct sau să alegeţi opţiunea „Edit Message“. Ca o alternativă radicală, din acelaşi meniu puteţi alege „Remove Message“ şi întregul mesaj va fi şters. Puteţi şterge atât un cuvânt, cât şi o întreagă linie de text.

Descoperă și: Windows 9 – Cortana pe desktop este una dintre marile noutăți

În plus, în noul Skype mai sunt incluse câteva noutăţi, îmbunătăţiri la capitolul stabilitate şi câteva reparaţii de bug-uri. Notificările pentru mesaje video au fost îmbunătăţite, motiv pentru care este foarte probabil ca mai mulţi dintre voi să profitaţi de această funcţie.

Nu se ştie exact dacă aceeaşi funcţie de editare va ajunge şi la versiunile de . Dacă aveţi însă Windows 8.1, o puteţi descărca gratuit din Windows Store.

Citește și: