25 mart. 2014 | 16:10

Panasonic HX-A500 este o cameră 4K purtabilă [VIDEO]

ACTUALITATE
Panasonic HX-A500 este o cameră 4K purtabilă [VIDEO]

Într-o lume guvernată cu paşi repezi de dispozitive compatibile 4K, a anunţat o cameră outdoor purtabilă, cu numele HX-A500.

4k-camcorder-panasonic-hx-a500

Este cât se poate simplu. Amalgamul de televizoare 4K are nevoie de conţinut şi nimic nu este mai bun pentru această sarcină decât nişte filme din concediu imortalizate cu o cameră de vârf.

Panasonic HX-A500 este o astfel de cameră şi poate imortaliza conţinut video 4K cu o viteză de 25 de cadre pe secundă. În condiţiile în care ceva similar de la GoPro este limitat la 4K cu 15FPS-uri, Panasonic HX-A500 s-ar putea să fie mai importantă decât credeţi.

Este formată din două componente legate între ele printr-un fir. Partea de preview şi modificare a parametrilor de captură se realizează printr-un dispozitiv de dimensiunea unui iPod ce poate fi fixat pe mână, precum în imaginea de mai sus. Această componentă are un display color de 1,5 inci. Obiectivul camerei este compact şi se poate strecura oriunde. În plus, poate fi fixat, prin intermediul mai multor accesorii de capul exploratorului care nu vrea să stea în permanenţă cu camera în mână.

Similar cu GoPro, conţinutul video de pe cameră poate fi văzut în timp de real de pe un iPhone sau telefon cu Android folosind aplicaţia Panasonic Image App. Aceasta din urmă vă permite să şi editaţi la un nivel simplist stream-ul video sau să-l urcaţi pe UStream.

Camera , până la o adâncime de 3 metri, pentru o perioadă de 30 de minute.

Fără o dată de lansare fixă, Panasonic HX-A500 ar trebui să ajungă în magazine în câteva luni, la un preţ recomandat de 2000 de lei.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele