Paharul Offline vă invită la socializare, obligat-forţat [VIDEO]

Paharul Offline vă invită la socializare, obligat-forţat [VIDEO]

Un nou tip de pahar, initulat Offline, a fost adus într-un bar din Brazilia cu scopul de a provoca oamenii la .

Offline Glass pahar socializare smartphone

Pentru că a devenit deja o problemă globală, statul pe telefon în cafenele trebuia soluţionat. Offline Glass sau paharul s-ar putea să intre în istorie ca fiind cea mai simplă şi eficientă metodă prin care,prietenii care merg într-un bar să bea o bere să nu mai stea pe telefon.

Paharul din imaginea de mai sus a fost creat de o agenţie de publicitate cu numele Fischer and Friends din Brazilia şi pleacă de la premisa că aveţi un smartphone în buzunar. În loc însă să vă folosiţi telefon pentru a intra pe internet, respectivul gadget va funcţiona ca un instrument pentru echilibrarea paharului. Cu alte cuvinte, doar în momentul în care veţi avea paharul într-o mână veţi putea cu cealaltă mână să vă verificaţi mesajele pe WhatsApp. Practic, paharul are o bucată semnificativă din bază decupată, motiv pentru care nu este stabil atunci când este aşezat de unul singur pe o masă.

În teorie, o astfel de soluţie are şi câteva deficienţe. Smartphone-ul ar putea avea de suferit de la condens, de la faptul că s-ar putea ca lichidul să depăşească marginea paharului sau, pur şi simplu, s-ar putea vărsa.

Personal, cred că astfel de pahare ar trebui să se găsească mai uşor decât într-un singur bar din Brazilia. Chiar şi cu posibilele probleme ce pot să apară din utilizarea lor, o soluţie era necesară. Statul pe telefon în baruri şi cafenele, cu prietenii alături, a devenit una dintre cele mai mari probleme ale secolului 21.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: