OneNote – O nouă aplicaţie Microsoft gratuită ajunge pe Mac OS X [VIDEO]

OneNote - O nouă aplicaţie Microsoft gratuită ajunge pe Mac OS X [VIDEO]

Pentru că piaţa sistemelor Mac a crescut semnificativ în ultimii ani, Microsoft s-a decis să lanseze aplicaţia în format gratuit pe OS X.

Microsoft OneNote Mac OS X Windows

De câteva săptămâni se zvonea că cei de la Microsoft vor lansa o versiune OneNote actualizată pentru OS X. Iată că nu a durat mult şi programul avansat de notiţie al gigantului din Redmond a poposit în Mac AppStore.

Aplicaţia OneNote este una foarte populară printre utilizatorii Windows, mai ales cei care profită de opţiunile de sincronizare cu OneDrive (ex.SkyDrive). Exact aceeaşi versiune încarcată de funcţionalitate, cu meniul tip panglică în partea de sus, este acum disponibilă gratuit fanilor de sisteme Apple care nu rulează Windows.

Posesorii de PC-uri au de asemenea parte de o veste bună cu această ocazie. Deşi până acum OneNote venea doar ca o parte componentă din pachetele Office, aplicaţia în format standalone este disponibilă şi pentru . Este suficient să accesaţi site-ul www.onenote.com pentru a iniţia descărcarea oricărei versiuni.

În proporţie de 95% tot ceea ce este posibil să realizaţi în OneNote va fi gratuit. Singurele elemente care vor necesita o mică investiţie includ suportul pentru SharePoint, integrarea cu Outlook şi istoricul versiunilor aceleiaşi notiţe. În speranţa că OneNote va deveni în timp un echivalent pentru Evernote, Microsoft a lansat şi un API pe care dezvoltatorii îl pot folosi pentru a-şi face aplicaţiile compatibile cu acest serviciu de notiţe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: