OneNote pentru Windows 8 si Windows RT devine mai util

, 01 Mai, 14:00

Una dintre cele mai bune aplicatii de luat notite pe , iar cu acest update aceasta devine si mai utila.

OneNote Windows 8 RT app

OneNote, este una dintre aplicatiile cele mai , pe langa Word, Excel, PowerPoint sau Outlook. Cu toate acestea, odata cu lansarea Windows 8 si Windows RT OneNote a devenit totodata si un pachet standalone pe care il puteti descarca gratuit din Windows Store.

Desi Windows 8 ca platforma, este optimizat pentru interactiunea cu un ecran sensibil la atingere, OneNote, in versiunea pentru noul sistem de operare se impaca exclusiv cu un stylus sau cu input de la tastatura. Aceasta afirmatie a fost valabila pana la lansarea noi versiuni disponibile incepand de astazi. De acum inainte, este suficient sa tineti un deget pe ecran si din meniul rotativ care apare sa selectati drawing. Din acel moment, degetul functioneaza ca un stylus. Puteti sa ajustati pana si grosimea liniei pe care o trasati cu degetul, din acelasi meniu rotativ, pentru precizie sporita. Practic, setul de parametri pe care ii puteti ajusta pentru interactiunea cu degetul in noua versiune de OneNote este identic cu cel pe care l-ati avea la dispozitie daca ati folosi stylusul ascuns in carcasa lui Microsoft Surface.

Cum era de asteptat, noua aplicatie este sprintena, se instaleaza usor, este gratuita si pare ca vine doar cu elemente in plus fata de ce stiam pana acum, nu si in minus. Nu mai ramane decat sa ava apucat sa faceti liste si sa luati notiv

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

– salut
– va rog, poate cineva sa specifice macar o singura data, clar, in ce format este convertit scrisul de mana? .doc, .txt, etc.?
– multumesc anticipat

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail