Odată cu Galaxy S5, Samsung se va preocupa de utilizarea sa cu o mână

Odată cu Galaxy S5, Samsung se va preocupa de utilizarea sa cu o mână

Încercând probabil să se adreseze celor care nu au plecat încă de la Apple şi iPhone, Samsung va optimiza utilizarea cu o mână a dispozitivului, odată cu .

galaxy-s5-software functii pentru o mana

Aţi trăit cu impresia că au trecut două-trei zile fără ? S-a rezolvat. Noi informaţii aproape sigure au ieşit la iveală vizavi de interfaţa standard ce va veni preinstalată pe noul vârf de gamă al sud coreenilor. Acestea, dacă se confirmă, vor avea ca scop principal, utilizarea noului terminal folosind o singură mână. Adevărul este că, deşi vorbim de cele mai populare dispozitive cu Android la ora actuală, dacă cineva trebuie să numească un reproş adresat telefoanelor din seria Galaxy S, acesta vizează dificultatea utilizării cu o singură mână.

Pentru a aduce clienţi noi în ecosistem, Galaxy S5 va fi semnificativ mai uşor de folosit cu o singură mână, în parte datorită unui amagalam de elemente hardware şi software. Cel mai important, implică un meniu contextual ce aduce aminte prin cele câteva icoane apărute din nimic, de meniul pop up specific S Pen de la Note 3, de exemplu. Ca şi acolo, noul meniu cu funcţii rapide apare în colţul zonei de pe ecran în care îl apelaţi şi are ca şi constantă câteva scurtături către cele mai folosite servicii şi funcţii ale aparatului. Deşi puteţi porni şi câteva aplicaţii dacă vă încântă, tot în acest mod puteţi ajunge la o listă de contacte favorite. Un patent a fost oferit deja gigantului sud coreean, pentru aceste elemente de interfaţă, în ţara sa de baştină.

galaxy-s5-software-2

O nouă aplicaţie muzicală a fost de asemenea subiectul unui patent când vine vorba de interfaţa folosită. Cum era de aşteptat în 2014, aceasta este ancorată într-un mod semnificativ în reţelele sociale pe care aveţi conturi. Respectivele informaţii, obţinute de pe Facebok de exemplu, vor fi folosite pentru a vă fi servite sugestii muzicale pe gustul vostru sau pe gustul prietenilor voştri. Friends Music este numele aplicaţiei, o particularitate în plus care cofirmă implicarea prietenilor în experienţa de audiţie.

Cu toate că este greu de apreciat la această oră dacă respectivele schimbări de interfaţă vor avea sau nu loc, având în vedere antecedentele Samsung când vine vorba de personalizarea Android-ului, nu este deloc exclus.

Citește și: