Lansare Galaxy S5 înainte de Mobile World Congress?

Lansare Galaxy S5 înainte de Mobile World Congress?

Noi zvonuri despre apropiata lansare au început să circule online şi mută data de anunţare a noului dispozitiv înainte de targul de tehnologie Mobile World Congress, din 24-28 februarie, la Barcelona.

mwc 2014 cover

MWC va avea loc luna viitoare şi va fi gazda unui număr semnificativ de lansări din domeniul smartphone-urilor şi al tabletelor. Printre acestea, se pare că nu se va număra însă şi unul dintre cele mai râvnite smartphone-uri ale anului.

Galaxy S5 a fost subiectul unui val imens de zvonuri în ultimele luni, la aşa un nivel încât, orice aspect vizavi de respetivul aparat sigur a fost publicat la un moment dat, într-o formă sau alta. Nu mai rămâne acum decât să aflăm efectiv data de lansare Galaxy S5. Deşi în urmă cu câteva zile eram convinşi că va avea parte de la mijlocul lunii martie, un nou tweet al lui Eldar Murtazin ne oferă o cu totul altă variantă. Respectivul individ, care în trecut a mai oferit deseori informaţii ce s-au dovedit adevarate a scris zilele trecute “Samsung Galaxy S5 launch – 18.00. Barcelona. 23 February. Price the same. Launch – end of April. Specs – u know them Samsung Galaxy S5 Rumored For Pre MWC Announcement new touchwiz Samsung Galaxy S5 Rumored For Pre MWC Announcement ”. De aici putem să tragem o concluzie foarte importantă. Încercând probabil să profite de presa adunată la Barcelona pentru MWC, gigantul sud-coreean va face un eveniment de lansare premergător marelui târg internaţionat pentru mobile.

Singura constantă dintre cele două variante de lansare Galaxy S5, de la Barcelona şi Londra, este perioada efectivă de lansare. Astfel, mai important decât orice conferinţă este că în luna aprilie a acestui an veţi putea cel mai probabil să puneţi mâna pe noul vârf de gamă al Samsung.

Citește și: