Ochelarii Epson Moverio – o alternativă interesantă la Google Glass

Ochelarii Epson Moverio - o alternativă interesantă la Google Glass

Din cauza preţului exorbitant al unei perechi de Google Glass, soluţii precum Epson Moverio reprezintă o achiziţie mai atrăgătoare.

epson-moverio-bt-200 ochelari ar glasses

nu mai este de mult timp o companie care se ocupă exclusiv cu proiectoare şi imprimante. al gigantului face referire la ochelari inteligenti pentru realitate augmentativă. Ochelarii se numesc Moverio şi au ajuns deja la a doua generaţie. Mai mult decât atât, sunt şi disponibili pentru achiziţie în unele ţări de pe mapamond.

Cu toate că au avut parte de întârzieri de câteva săptămâni faţă de data promisă a lansării oficiale, ochelarii Epson Moverio BT-200 au început să fie livraţi către câţiva utilizatori norocoşi. În comparaţie cu cei 1500 de dolari pe care îi puteţi investi într-o pereche de Google Glass, alternativa de la Epson nu doar că este mult mai ieftină, la 700 de dolari, dar face şi mai multe lucruri.

Înainte de toate, ochelarii BT-200, pe care îi puteţi vedea în imaginea de mai sus, arată mai… normal decât Glass. În faţa ochilor, vă proiectează o versiune completă de Android 4.0. Suportă oglindirea wireless a conţinutului de pe telefon şi sunt compatibili cu standardul audio Dolby DIgital Plus. Similar până la un anumit nivel cu Oculus Rift, Epson Moverio vă urmăreşte mişcarea capului, iar atunci când înregistraţi folosind camera integrată, un LED evidenţiează această activitate.

Ţine doar de voi să vă decideţi dacă preţul unui smartphone high-end merită investit într-un gadget rupt din universul filmele SF.

Citește și: