Epson anunta cel mai usor ceas cu GPS din lume

Epson anunta cel mai usor ceas cu GPS din lume

Epson Watch

Un pic mai usor decat majoritatea ceasurilor pe care le vezi la mana oamenilor de pe strada, dispozitivul celor de la Epson a reusit sa ingramadeasca in 50 de grame si alta functionalitate – avem un ceas cu GPS.

Anuntat in aceste zile, ceasul de mai sus este cel mai usor din lume la aceasta ora, iar daca se tine si de timpul de utilizare de 12 ore departe de priza cu GPS-ul activat ar putea fi si unul dintre cele mai eficiente energetic.

Ca functionalitate, face o treaba foarte buna in a monitoriza atat distanta deplasarii, cat si traseul. Are doar 13 mm grosime iar ca materiale folosite predominant se poate observa cauciucul, desigur. Desi Epson paseste pe un teritoriu necunoscut cu un astfel de produs, in conditiile in care compania este recunoscuta pentru imprimante si proiectoare, o posibila justificare ar putea fi apartenenta la Seiko Group. Dupa cum stiti, Seiko si-a facut un renume de foarte multi ani in domeniul creatorilor de ceasuri. Incercand sa explice grosimea si greutatea acestui model, Epson a justificat performanta prin dezvoltarea unui nou modul GPS mai subtire si mai usor decat modelele traditionale.

Nu stim un pret exact sau o data de lansare, insa cert e ca ceasul va parea in Japonia pe parcursul acestui an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: