06 feb. 2014 | 10:30

O coreeancă s-a îmbogăţit mâncând live pe YouTube, în faţa camerei [VIDEO]

ACTUALITATE
O coreeancă s-a îmbogăţit mâncând live pe YouTube, în faţa camerei [VIDEO]

Am auzit multe poveşti despre indivizi care s-au îmbogăţit prin , dar povestea coreencei de mai jos, care face clipuri live pe YouTube, este diferită.

Park-Seo-yeon-diva youtube avere 9000 dolari

Este incredibil cât de diverşi suntem noi ca fiinţe umane, mai ales când vine vorba de conţinutul video care ne încântă suficient de mult încât să donăm de bună voie bani pentru a-i ajuta creatorul. Povestea unei domnisoare din Coreea de Sud este cea mai clară dovadă a acestei afirmaţii.

Numele persoanei din imaginea de mai sus este Park Seo-yeon. Fata este din Coreea de Sud şi câştigă în medie de 9000 de dolari în fiecare lună de la fani pentru clipuri realizate live pe . Deşi primul gând ar fi că respectivul conţinut plătit atât de bine ar implica ceva erotism, surpriza vine prin faptul că respectiva este cât se poate de îmbrăcată. Ea câştigă bani gătind în fiecare seara feluri de mâncare destul de elaborate pe care le mănâncă în faţa webcam-ului. Cu numele de scenă The Diva, aceasta oferă o experienţă de vizionare interactivă privitorilor răspunzând în timp real la comentarii şi întrebări de la ,,fani”.

Banii câştigaţi nu au nici un fel de legătură cu Google şi nici măcar cu numărul de vizualizări obţinute de clipurile sale. Toţii banii care intră în cont vin de la persoane care îi urmăresc clipurile şi care decid să doneze de bună voie diverse sume de bani pentru a o ajuta să nu întrerupă fluxul de postări al acestui tip de conţinut. Aş vrea să insist asupra faptului că domnişoara nu este dezbrăcată în momentul live pe YouTube, nu are vreun decolteu provocator, nu stă în picioare şi nici nu este exagerat de grasă pentru a încorpora fetişurile unei categorii de internauţi. Aparent, cea mai mare parte a privitorilor au cu totul alte motive în spatele vizionărilor prelungite.

,,Oamenii se simt mai fericiţi prin intermediul showului meu online atunci când nu pot mânca la fel de mult, nu vor să mănânce noaptea sau sunt la dietă.” Răspunsul vine chiar de la Park Seo-yeon.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele