14 aug. 2014 | 09:50

Noul Unreal Tournament este gata pentru public

ACTUALITATE
Noul Unreal Tournament este gata pentru public

Cu un pic de răbdare, acum vă puteţi juca noul  Dezvoltatorii încă lucrează la acesta.

Unreal-Engine-4-Unreal Tournament Public Alpha

Au trecut mulţi ani de la ultimul Unreal Tournament, iar cei de la Epic Games au promis în urmă cu mai puţin de şase luni că vor lucra la o nouă iteraţie. Tot în comunicatul iniţial, creatorii motorului grafic Unreal Engine au atras atenţia asupra faptului că şi va fi creat folosind feedback-ul preţios din partea comunităţi de gameri.

Primul pas în această direcţie a fost făcut. Deşi nu este foarte uşor să vă apucaţi să vă jucaţi această versiune, o versiune alpha de Unreal Tournament a fost făcută publică la adresa ut.rushbase.net/raxxy/Builds. Nu are decât 700 de MB şi s-ar putea să nu funcţioneze din prima pe sistemul vostru, dar cu un pic de răbdare poate îl faceţi să meargă.

Cei de la Epic Games au promis că vor actualiza versiunea în fiecare vineri şi vor încerca să introducă tot mai soluţii la problemele descoperite cu fiecare update. Dacă fluxul de informaţii utile de la jucători nu va înceta să vină, e foarte probabil ca fluxul de actualizări să fie mai alert. Personal, am încercat vreo 10 minute să-l fac să meargă şi nu am reuşit, dar există deja mai mulţi internauţi care se mândresc cu performanţa lor. Voi în ce tabără sunteţi?

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele