Noul trailer la Angry Birds Stella prezintă toate personajele[VIDEO]

Mai sunt doar câteva zile până pe 4 septembrie, data oficială de lansare pentru noul joc al celor de la Rovio,

Angry_Birds_Stella_Poster_Logo

Deşi nu am trăit niciodată cu impresia că toate personajele din universul Angry Birds sunt de sex masculin, cei de la Rovio vor să încerce un pic de diversitate cu noul titlu din populara serie. Până la această oră, Stella este c al companiei finlandeze.

Pentru cei care ţin evidenţa, acesta va fi al zecelea joc Angry Birds. Din păcate, chiar dacă cei de la Rovio nu par să-și micșoreze ritmul de lansări, numărul celor interesaţi de păsările nervoase a scăzut semnificativ în ultimii ani. Deşi este puţin probabil, Angry Birds Stella ar trebui să reînvie pasiunea pentru folosirea de păsări ca muniţie pentru o praştie.

Dacă trailerul de mai jos v-a trezit interesul pentru Stella şi partenerii ei virtuali din noua aventură, merită să reţineţi data de 4 septembrie. Atunci, noul joc va avea parte de o lansare oficială. Ca de obicei, vorbim de o lansare cross-platform. Din start, vă veţi putea juca Angry Birds Stella pe iOS, Android, Windows Phone şi Windows 8. Nu se ştie momentan dacă vorbim de o aplicaţie contra cost sau de una gratuită care vă invită la achiziţii in-app.

Alexandru Puiu
09:00 23.08.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video