Angry Birds Stella primeşte primul teaser trailer [VIDEO]

Angry Birds Stella primeşte primul teaser trailer [VIDEO]

Pe sistemul, nu trece anul fără un nou Angry Birds, cei de la Rovio tocmai au lansat primul teaser trailer la Angry Birds Stella.

stella_main_campaign

Foarte mulţi internauţi şi utilizatori de smartphone sunt convinşi că Rovio a golit puţul de creativitate cu primul Angry Birds. Altfel, nu-mi explic de ce orice tentativă de a crea un joc complet nou din partea companiei finlandeze nu a fost îmbrăţişată cu prea mult entuziasm de către gameri.

Trecând peste percepţia noastră de one hit wonder, Rovio continuă să lucreze la noi jocuri a căror acţiune are loc în universul păsărilor nervoase. De această dată, în centrul atenţiei este Stella, un personaj principal al cărei scop nu s-a schimbat odată cu sexul. Practic, tot porcii sunt personajele negative ce trebuie exterminate în orice mod cu putinţă.

Citește mai multe detalii despre Angry Birds Stella. 

Anunţat pentru prima oară în mod oficial în luna iunie, Angry Birds Stella va avea parte de o lansare oficială pe 4 septembrie atât pe iOS şi Android, cât şi pe Windows Phone. Trailerul de mai jos, deşi nu vă oferă foarte multe detalii aferente noului episod din serie, este menit să vă trezească din nou interesul pentru acest tip de acţiune. Pe lângă faptul că jocul este descris de Rovio ca fiind ,,o poveste despre distracţie, prietenie şi lipsă de frică’’, merită să aveţi în vedere introducerea de noi personaje, precum Gale, Dahlia, Poppy, Willow şi Luca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: