Noul Outlook.com devine mult mai sofisticat, într-un mod constructiv

Noul Outlook.com devine mult mai sofisticat, într-un mod constructiv

s-ar putea să fi devenit cel mai avansat serviciu online de email peste noapte printr-un update de funcţionalitate.

Microsoft Outlook.com sofisticat update

Ideea de a face un produs software mai sofisticat rareori vine cu avantaje pentru majoritatea utilizatorilor. Cu toate acestea, exact asta a încercat să facă Microsoft cu noul update la Outlook.com.

Un nou set de reguli avansate de filtrare au fost introduse astăzi în serviciul online, cu scopul de a vă ajuta să fiţi mai eficienţi la sortarea mesajelor electronice. Prin câteva clickuri, puteţi defini mai multe condiţii, care trebuie să fie valide simultan, pentru ca un set de mai multe acţiuni să fie puse în aplicare. În exemplul de mai sus, puteţi vedea cum mesajele mai vechi de trei zile, de la un anumit contact, care nu au fost citite, sunt marcate automat ca fiind importante.

Pentru că nu este deloc absurd să mai facem şi greşeli în interfaţa web de la Outlook.com, tot acum a fost introdusă posibilitatea de ,,undo”. Printr-un click pe un buton sau prin combinaţia de taste CTRL+Z, puteţi reveni asupra unei acţiuni realizate neintenţionat, puteţi chiar şi să aduceţi înapoi în Inbox un email şters din greşeală.

Dacă aveţi schimburi dese de mesaje cu o persoană pe acelaşi subiect, a introdus in-line reply. Acest sistem, pe care l-aţi întâlnit probabil în Gmail, vă permite să răspundeţi la un mesaj din aceeaşi fereastră în care îl vedeţi când îl deschideţi prima oară pentru a-l citi.

Toate aceste schimbări vor fi introduse pe Outlook.com în următoarele zile, moment în care, dacă folosiţi platforma online a gigantului din Redmond pentru conversaţii, veţi mai primi o veste bună. Aparent, va fi posibil să schimbaţi cu uşurinţă platforma de dialog cu un prieten, între Skype şi Facebook, fără să părăsiţi pagina de Outlook.

Citește și: