20 aug. 2013 | 10:52

Microsoft isi cere scuze pentru „indisponibilitatea” lui Outlook.com

ACTUALITATE
Microsoft isi cere scuze pentru

Microsoft isi cere scuze pentru indisponibilitatea serviciului Outlook.com din ultima saptamana, intr-un anunt postat pe paginile de Live.

microsoft outlook

La accesarea casutei de email, utilizatorii au primit in ultimele zile o multime e erori, mai ales pe platformele mobile. Acum, oficialii companiei au iesit cu o explicatie tehnica. Problema pare sa fie de la un serviciu de caching care forta serviciul de mail sa dea eroare si sa incerce sa se conecteze in mod repetat creand un trafic semnificativ pe serverele Microsoft. Problema aparea si atunci cand incercai sa trimiti fisiere prin intermediul lui SkyDrive.

Acum nu stiu daca exista atat de multi utilizatori ai serviciului outlook.com la noi in tara, insa cred ca si aceia se gadesc deja sa renunte la casuta de mail Microsoft, cel putin cei care nu depind de ea pentru un cont xbox sau office 365.

Este pacat, insa, de cand a avut loc transformarea lui Live.com, lucrurile au lasat mult de dorit. Serviciul a avut probleme atat la sincronizarea email-urilor, cat si la accesarea in sine, indiferent de pe ce platforma intentionai sa il folosesti. Probabil ca cea mai enervanta situatie este cea in care incerci sa trimiti un mesaj de pe telefonul mobil, apare ca trimis, insa nici macar nu pleaca de pe serverele companiei.