Flickr s-a reinventat, tinde să fie o alternativă decentă la Instagram

Flickr s-a reinventat, tinde să fie o alternativă decentă la Instagram

Noua versiune de şi Android vine cu nişte schimbări radicale la capitolul interfaţă, funcţii de editare şi opţiuni de socializare integrate.

flickr 3.0 update

nu a dus neapărat lipsă de utilizatori, update-ul la versiunea 3.0 a aplicaţiei speră însă să genereze o explozie de interes pentru proaspăt reinventata aplicaţie.

Disponibilă în continuare în mod gratuit pentru iOS şi Android, aplicaţia de faţă facilitatează în egală măsură partajarea online şi backup-ul tuturor imaginilor voastre de pe mobil. Deşi vă oferă un TB de spaţiu în cloud pentru imaginile voastre, vă ajută şi să sincronizaţi fotografiile cu Dropbox sau Google+, dacă aveţi o sensibilitate pentru aceste servicii. Odată cu noul update, partea de informaţii metadata sunt oferite într-un format mai detaliat. Astfel puteţi vedea cu ce cameră a fost realizată o imagine, ce timp de expunere a folosit, balans de alb sau diafragmă.

Per ansamblu, începe să arate ca Instagram. Aveţi posibilitatea să vă aplicaţi o grămadă de filtre pe fotografiile voastre sau puteţi filma clipuri video HD de 30 de secunde cu diferite filtre. Puteţi să comentaţi la imagini, să le salvaţi la favorite sau să le partajaţi mai departe pe reţelele voastre de socializare preferate. Există până şi un flux de diverse fotografii de la prieteni şi necunoscuţi ce se actualizează în timp real.

Pentru a folosi noul Flickr, sunteţi obligaţi să folosiţi un cont Yahoo. Având în vedere că acesta este un serviciu al companiei americane, nu ar trebui să vină ca o surpriză. În trecut însă, puteaţi fără probleme să vă autenţificaţi în aplicaţie şi cu Facebook sau Google, iar acum respectivele opţiuni au fost eliminate. Acestea sunt link-urile pentru o descărcare rapidă: Flickr (iTunes), Flickr (Google Play).

yahoo flickr 3.0 Android iOS update

Citește și: