HTC One 2 (fostul HTC M8) a scăpat în faţa camerei

HTC One 2 (fostul HTC M8) a scăpat în faţa camerei

Nu au trecut nici 24 de ore de când am aflat că presupusul HTC M8 va purta numele şi acum deja îl vedem în câteva imagini.

HTC One 2

Ca de fiecare dată, este greu de apreciat autenticitatea imaginilor dezvăluite prin internet despre acest HTC One 2. Cu toate acestea, având în vedere că se aliniază destul de bine cu celelalte cadre pe care le-am văzut postate în ultimele săptămâni cu HTC M8, nu prea avem motiv să ne îndoim.

Imaginile vin cu câteva săptămâni înainte de marea lansare ce va avea loc simultan pe 25 martie la Londra şi New York, pentru care gigantul taiwanez deja a trimis invitaţii. În contextul respectiv, vom vedea cu ce încearcă HTC să intre în această luptă acerbă pentru cel mai puternic vârf de gamă cu Android. Având în vedere că în urmă cu câteva zile, printr-o postare pe Twitter, se arunca la ironii ieftine pe seama Galaxy S5, nu este deloc exclus ca HTC să anunţe un aparat cu .

Legat de imagini, acestea confirmă trăsături de design similare cu cele ale primului HTC One, cu mici excepţii. Spatele lui HTC One 2 este un pic curbat, display-ul este un pic mai mare, iar spatele incorporează două lentile al căror scop momentan este necunoscut. În condiţiile în care fostul One a câştigat multe laude în review-uri pe marginea designului, aceasta este una dintre puţinele situaţii în care conservatorismul trebuie lăudat, nu descurajat.

all new htc-one 2014-wild-1

Citește și: