Nokia și cutiuța neagră

Nokia și cutiuța neagră

Chiar dacă Nokia a renunțat la segmentul de telefoane mobile, acum sub tutela Microsoft, asta nu înseamnă că nu își vor închide toate operațiunile.

Nokia-Dispozitiv

De fapt Nokia a menționat că va explora și alte opțiuni în ceea ce privește licențierea brand-ului către alte companii pentru a fi folosit în producția altor dispozitive. Compania are chiar permisiunea lui Microsoft să folosească brand-ul pe alte smartphone-uri începând de la finalul anului 2016, și o poate face deja pentru alte tipuri de dispozitive. Așadar anunțul companiei că ”pun ceva la cale” venit pe contul lor de Twitter este deja o veste bună.

Imaginea de mai sus nu poate fi mai expresivă, sau nu. Probabil începând cu după-masa zilei de 18 noiembrie vom afla și despre ce e vorba. Acea cutiuță neagră cu margini rotunjite aduce foarte mult cu un Apple TV și poate fi aproape orice de la un dispozitiv pentru conectat la TV la o consolă de jocuri cu Android. Probabil Nokia se gândește să reintre în segmentul dispozitivelor multimedia. Voi ce părere aveți? Ce credeți că ascunde cutiuța neagră? Eu mă gândesc la un dispozitiv de streaming pentru serviciile de televiziune online, probabil în colaborare cu una din companiile de renume de genul Netflix, Hulu sau poate chiar și Amazon.

Citește și:
Etichete: