Nokia Lumia 530, disponibil în România

Nokia Lumia 530, disponibil în România

Microsoft a anunţat astăzi că terminalul Lumia 530, bazat pe Windows Phone 8.1, este disponibil în România. Telefonul a fost prezentat pe 23 iulie ș i a surprins prin caracteristicile destul de slăbuțe. 

lumia530
Pe piața din România vor fi disponibile variantele single și dual-SIM, 3G, cu un procesor Snapdragon quad-core.

Dincolo de asta, telefonul e mai prost dotat decât cel de anul trecut. Spațiul de stocare a fost redus la 4GB (de la 8GB) și camera video înregistrează doar la rezoluție 480p.

Memoria RAM este tot de 512MB, ecranul a rămas la 4 inci, dar cu 54 de pixeli în plus pe înălțime și, desigur, vine direct cu  Windows Phone 8.1, cea mai nouă versiune a sistemului de operare mobil de la Microsoft. Dacă vrei să stochezi mai mult, poți pune un card microSD, iar acum suportă până la 128GB.

Pentru cei interesați de un astfel de telefon trebuie spus că va fi disponibil și într-o versiune dual SIM la un preț de 100 de euro (~ 450 de lei), fără abonament. Versiunea single SIM va costa 85 de euro, iar ambele modele debutează pe piață în august 2014. Nokia mai propune și un accesoriu, o boxă Bang by Coloud Speaker la un preț de 19 euro.

Lumia 530 va fi disponibil la partenerii din România începând cu această săptămână. Terminalul va fi disponibil într-o gamă diversă de culori, printre care se num ără portocaliu aprins, verde aprins şi nuan ţe neutre de gri ş i alb împreună cu o colecţ ie de capace interschimbabile disponibile într-o varietate de culori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: