Nintendo va crea un dispozitiv pentru monitorizarea somnului

Nintendo va crea un dispozitiv pentru monitorizarea somnului
15:06 30.10.2014

Nintendo are în plan crearea unui dispozitiv care va fi capabil să te monitorizeze în timp ce dormi și să măsoare gradul de oboseală.

Nintendo-Hacked

Numărul producătorilor care au scos pe piață dispozitive pentru a urmări activitatea din timpul somnului a crescut considerabil. Piața se pare că va deveni și mai competitivă odată cu intrarea celor de la Nintendo. Japonezii au creat de curând o întreagă divizie în cadrul companiei lor, iar următorul device va fi primul creat de aceasta.

Pentru a-și pune planurile în aplicare, Nintendo a intrat într-un parteneriat cu compania americană ResMed Inc. Aceștia se ocupă în prezent de dezvoltarea unor tehnologii pentru a trata afecțiuni ale somnului. Împreună cu nou creata divizie de sănătate, ei vor scoate pe piață dispozitivul care îți va urmări atent somnul și va putea să vadă cât de obosit ești.

Cei de la Nintendo au declarat că se așteaptă ca divizia de sănătate să devină profitabilă cel târziu în anul 2016, iar vânzările realizate cu acest gadget sunt decisive pentru viitorul ei. Legat de dimensiunile acestuia, conform celor de la Nintendo va fi de dimensiunea unei mâini și va trebui plasat pe noptieră. După aceea va putea colecta date despre utilizator folosind microunde, date pe care le va analiza și interpreta pentru a vă putea cultiva ulterior un somn mai sănătos.

Sunt șanse mici ca Nintendo să ofere mai multe informații în perioada următoare, iar cel mai probabil va trebui să așteptăm până în 2015 pentru a afla mai multe despre planurile acestora în legătură cu noul device și felul în care au de gând să îl promoveze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: