Nintendo Camp Pokemon este acum disponibil pentru iOS

, 24 Oct, 14:13

Nintendo a lansat Pokemon și pentru dispozitivele cu iOS, ei bine într-un fel. Nu este versiunea completă a jocului însă este bazată pe franciza Pokemon.

Nintendo-Camp-Pokemon-iOS

Sub numele de Camp Pokemon aceasta este una din aplicațiile lansate de Nintendo pentru dispozitivele mobile, aplicații precum Pokemon TV, Pokemon TCG Online și Pokedex. Acestea fiind spuse aplicația este gândită în special pentru cei mici, deși nu vedem de ce și adulții pasionați de universul Pokemon nu se pot distra jucându-se. Jocul cere utilizatorilor să călătorească către Camp Pokemon unde vor lua parte în activități tematice care îi vor învăța cum să devine traineri de Poekmoni. Activitățile din cadrul aplicației includ mini-jocuri despre cum să găsești și să prinzi un Pokemon. Jucătorii vor putea învăța de asemnea multe lucruri despre evoluția Pokemonilor și bazele meciurilor.

Dacă ești novice în ceea ce privește franciza Pokemon se pare că această aplicație ar putea face o treabă bună în a te introduce în acest univers. Aplicația permite utilizatorilor să își facă și poze alături de Pokemoni prin intermediul camerei foto a telefonului sau tabletei. Aplicația este gratuită și dacă sunteți interesați o puteți downloada urmărind linkul de aici. 

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail