Este oare Mario Maker un joc pe care Nintendo îl va anunța la E3?

Este oare Mario Maker un joc pe care Nintendo îl va anunța la E3?

Oare Nintendo are intenția de a anunța un nou titlu cu ocazia târgului de gaming E3, sau poate înaintea acestuia?

Mario Maker E3 Nintendo

Conform unei imagini destul de slabe din punct de vedere calitativ, făcută în standul pe care Nintendo îl construiește pentru E3, se pare că dezvoltatorul are un joc cu titlul Mario Maker la care lucrează. Așa cum se poate observa și în imaginea de mai sus, unul din banner-ele de la Nintendo afișează același titlu ca și pe standurile aflate în construcție.

Din imagine se poate presupune că Mario Maker este un fel de editor de nivele, ce permite crearea acestora după imaginația fiecăruia. Dacă acesta este cazul, e posibil ca aceste nivele să poată fi apoi jucate de ceilalți utilizatori ai platformei, însă nu știm dacă este vorba de o platformă dedicată sau va fi compatibil cu o anumită serie de jocuri din franciza Mario.

Nintendo a anunțat și un eveniment special în cadrul E3, în care menționează un joc pentru 3DS, probabil că despre acesta e vorba, sau doar unul dintre ele. Prezentarea va menționa o serie de titluri mai vechi, precum și unele noi, aflate în producție, și desigur și planurile dezvoltatorului pentru viitorul apropiat.

Citește și: