10 nov. 2014 | 12:57

Nike+ Running primește integrare cu Google Fit

ACTUALITATE
Nike+ Running primește integrare cu Google Fit

Acum ceva vreme spuneam că Nike neglijează integrarea cu Android. Acum am aflat că Nike+ Running primește integrare cu Google Fit.

Nike+Running-Google-Fit

Acum câteva luni Google a anunțat Google Fit, răspunsul companiei la aplicația dedicată Health de la Apple. Veștile bune pentru entuziaștii sportului nu se opresc aici și aflăm astăzi că Nike+ Running primește și el integrare cu aplicația pentru Android. Chiar înainte de acest update aplicații ca Runtastic și RunKeeper au primit și ele integrare cu serviciul de la Google. Dacă nu ați reușit să faceți update aplicației încă puteți merge către magazinul de aplicații Google Play Store pentru a downloada ultima versiune a acesteia și urmăriți instrucțiunile de pe ecran pentru a efectua setările. O puteți dezactiva și reactiva ulterior din setările aplicației.

Acestea fiind spuse, Nike+ Running este similară cu orice altă aplicație ce are ca scop monitorizarea sesiunilor de alergare ale utilizatorului. Aceasta va folosi capabilitățile GPS-ului smartphone-ului însă una din funcțiile dedicate pe care nu le regăsim la aplicații precum Runtastic este că poate monitoriza și activitățile efectuate în casă. Pentru acestea se folosește accelerometrul de exemplu pentru cei cărora o bandă de alergat le surâde mai mult decât traseele parcului din apropiere.