Navdy îți proiectează conţinutul de pe smartphone pe parbriz [VIDEO]

Navdy este un sistem de tip HUD ce îţi proiectează conţinut de smartphone pe parbriz şi îţi permite să interacţionezi cu el prin gesturi.

navdy

Înainte ca maşinile futuriste cu parbrize interactive să intre în circulaţie, puteţi achiziţiona un sau Heads up display care să vă ofere un volum de funcţionalitate similar.

Intitulat Navdy, sistemul detaliat în clipul de mai jos, a plecat iniţial de la ideea de a vă proiecta pe parbriz informaţii de navigaţie de la un smartphone conectat prin Bluetooth. Având în vedere că cei de la oferă deja ceva similar prin al lor HUD, creatorii noului proiect au extrapolat semnificativ volumul de funţii.

În primul rând, Navdy este un HUD compatibil cu orice smartphone cu Android sau iOS. Este capabil să vă proiecteze pe parbriz statistici legate de traseu, indicaţii de navigaţie şi notificări primite de la telefon. Partea cea mai interesantă constă în posibilităţile de interacţiune pe care vi le oferă. Se integrează perfect cu sistemul de comenzi vocale folosit de iOS şi Android, dar puteţi interacţiona cu el şi prin gesturi.

Creatorii Navdy caută la această oră să obţină finanţare pentru a livra primele unităţi din acest gadget la începutul lui 2015. Ca ofertă, cei care se angajează să facă precomandă acum la aparat, îl pot avea cu 300 de dolari de pe navdy.com. Când va ajunge un produs de serie, preţul va creşte la 500 de dolari.

navdy hud proiect kickstarter

09:00 06.08.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video