NASA vă invită la un selfie global de 3,2 gigapixeli

NASA vă invită la un selfie global de 3,2 gigapixeli

Cel mai recent proiect al celor de la , care implică colaborarea internauţilor din diverse colţuri ale lumii, poartă numele Global Selfie.

earth day global selfie ziua pamantului

Nimic nu se compară cu spiritul comunităţii, cu atitudinea de care dau dovadă un număr foarte mare de oameni, din diverse colţuri ale lumii, care nu s-au întâlnit niciodată, dar care sunt uniţi printr-un singur scop. Acest fenomen este foarte evident în cel mai recent , un selfie global.

Imaginea de mai sus, care suprinde cele două părţi ale globului pământesc, poate fi văzută în toată splendoarea sa pe site-ul Gigapan.com. Versiunea pe care o găsiţi aici are 3,2 gigapixeli şi este impresionantă. Deşi am mai văzut imagini de înaltă rezoluţie cu planeta noastră, aceasă iese în evidenţă prin prisma faptului că include feţele multora dintre voi. Fiind rezultatul unui proiect intitulat ,,Where are you on Earth Right Now?” (Unde vă aflaţi acum pe pământ?), cele 36.422 de selfie-uri puse împreună cu această ocazie formează de fapt imaginea globului pământesc.

Dacă veţi da zoom pe imaginea originală veţi înţelege mai bine despre ce este vorba. Tot atunci, veţi vedea oameni din toate colţurile lumii, cu nişte carduri similare în braţe, în care răspund la întrebarea pusă de NASA, într-un selfie global.

#GlobalSelfie este proiect ce a fost iniţiat de Ziua Globală a Pământului – 22 aprilie.